djurdrakarliv.blogg.se

Vi är två personer som tänkte göra en blogg om drakar, hästar, kaniner, papegojor,andra djur, magi och våra liv.

Hoppas att ni har det bra!

Publicerad 2015-12-30 18:15:00 i Allmänt,

Hejsan allihopa! Hoppas att du har haft en riktigt god jul och om du inte firar jul så hoppas jag att du har haft en bra vecka helt enkelt! :) Jag är väldigt ledsen att vi inte har lagt ut någonting men vi har som inte rikigt haft tid med bloggen. Det har varit mycket i skolan mm. Sedan har jag liksom inte tänkt så mycket på att jag har en blogg haha. Men här är jag då tillbaka med ett nytt inlägg som du säkert ser :D
Jag har inte varit inne på bloggen på jättelänge och vart väldigt överraskad över att jag såg att vi hade några besökare vissa dagar! Trodde påriktigt inte det! Tack så mycket. Det jag ofta gör nuförtiden som jag också gillar väldigt mycket är att jag kollar massa på ritvideos eller vad man ska säga på youtube. Jag kollar både på när folk ritar vanligt och när folk ritar på datorn. Otroligt hur folk kan skapa det som de gör! Jag hoppas att jag kan lära mig rita hyfsat bra i alla fall. Tränar då och då och man märker ju att det blir lite bättre i alla fall. ;) 
Angående min bok så har jag inte skrivit på den så mycket på sista tiden... Vi har inte haft några lektioner med fri skrivning i skolan som jag har kunnat jobba på och det är ibland det som driver mig till att skriva ibland. Jag får mycket mer inspiration i klassrummet känns det som och det är lättare att koncentera sig också. Dessutom är det ganska svårt att komma igång nu efter så lång tid, men jag försöker nu under jullovet! Ska försöka uppdatera lite mer regelbundet i fortsättningen ;)
 
Några bra youtubers som ritar:
LethalChris Drawing: https://www.youtube.com/user/LethalChris1
the ART gEEK: https://www.youtube.com/user/anjalichambyal1
Neytirix: https://www.youtube.com/user/Deathtobutterflies
markcrilley: https://www.youtube.com/user/markcrilley/featured
 
Fyller kanske på med fler kanaler :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela