djurdrakarliv.blogg.se

Vi är två personer som tänkte göra en blogg om drakar, hästar, kaniner, papegojor,andra djur, magi och våra liv.

Bokidéer, skola & annat

Publicerad 2016-11-03 16:05:32 i Allmänt,

Men hallå! Nu var det riktigt, riktigt längesedan vi skrev här märkte jag hehe... Vi har liksom inte tänkt alls på att vi har en blogg. Men i alla fall, som vi skrev tidigare så hade båda vi sökt till matte NO-klass, men de lottade så det var tyvärr bara Lie (jag) som kom in :/ Det känns riktigt tråkigt att vi går i olika klasser men man får lära sig leva med det...
  En konstigt sak är att min gamla mellanstadielärare inte har lämnat tillbaka mina skrivböcker... Även fast de inte var färdiga så lämnade jag in dem för att han skulle kolla på dem men han har inte gett tillbaka dem och jag vet inte riktigt vad jag ska göra för jag vill helst inte prata med honom heh, det skulle vara ganska awkward.
   Så nu på senare tid har jag bara tänkt på nya bokidéer och det är väääldigt många som bara strömmat in och det tycker jag är väldigt roligt. Dock kan jag inte göra så mycket av idéerna än då jag behöver fler småsaker, detaljer och fakta innan jag börjar skriva. jag har gjort några få utkast men jag vet inte riktigt om de vart särskilt bra, jag jobbar på det i alla fall.
  Just nu är det höstlov i alla fall eller "läslov" jag hört folk kalla det numera, har dock inte hört något från mina lärare på skolan om det vilket verkar konstigt... Under lovet har jag försökt skriva lite på en gammal berättelse som jag och Exyl började på för något år sedan, för jag kom plötsligt och tänka på den och fick massa idéer :) Tror att jag kom och tänka på den för att det börjar närma sig vintertid, och den utspelar sig då, den var faktiskt lite inspirerad i början av några händelser som hände mig och Exyl precis innan vi började skriva på den. 
   Appropå att vintertiderna närmar sig, så kom första snön i förregår! Är jätteexalterad då jag älskar snö :D Nu ligger det ett vitt täcke över Umeå, jag trodde först att snön skulle smälta direkt, men det gjorde den inte. Hoppas verkligen att det dröjer innan den smälter, är inte särskilt sugen på halka och jag saknar verkligen de vita vintrarna från när jag var mindre.
                                                                                                                
                     
                                                                                                                     //Lie

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela