djurdrakarliv.blogg.se

Vi är två personer som tänkte göra en blogg om drakar, hästar, kaniner, papegojor,andra djur, magi och våra liv.

Våra böcker ;)

Publicerad 2015-05-28 16:46:07 i litteratur,

 
Tja, det är äntligen dags att jag och Lie gör ett innlägg TILLSAMMANS!
Vi kommer prata lite om våra böcker:
 
En kort bit ganska sent ur
Lies bok Simbarernas återkomst
Högt upp i himlavalvet  skymtade han vingar som slog. Stora, kraftfulla vingar. De ägdes inte av fåglar, men de ägdes inte av fladdermöss heller. Det var drakar. Han tippade att de var drygt 10 stycken, alla mycket kraftfulla och målinriktade. Vart var de egentligen påväg? Varför hade de så bråttom? Han själv var kvick och snabb, så han bestämde sig för att följa efter. Han hade märkt redan första sekunden han såg dem att de var påväg till främmande trakter, och han skulle ta reda på varför. Han vädrade en extra gång i luften för att sedan bara försvinna, det var väldigt svårt att spåra honom.
 
Det blåste väldigt mycket, och det blåste ännu mer än det skulle ha gjort eftersom de befann sig riktigt högt upp och tog sig framåt i en hastighet på ca 180 km/h. Drakarnas smäckra kroppar gled fram genom luften i en otrolig fart. Deras vackert utformade vingar fångade upp luften under vingarna som om de aldrig gjort annat. Vinden rev och  slet Emmie men hon höll sig kvar på Silvys rygg och njöt ändå; hon fylldes av en underbar känsla när hon tittade ut över den stora, gröna skogen. Aldtig kunde hon ana vad det var som förföljde dem hack i häl...
 
 
En kort del ur "Ryttaren med det vita armbandet"
 
Jag har ju redan berättat ganska mycket om den berättelsen som jag holler på med. men nu kommer de lite nyare elarna. 
 
Efter många äventyr och obehagliga samman träffanden med Xamoni är det fortfarande många äventyr kvar. Ujurak och hans vänner måste hitta de Sissta två magistenarna som troligtvis gömms på ett bärg. hos "isfåglarna" men Ujurak får en drömm om att Xamoni ska förfölja dem, är drömmen värkligen en varning från armbandet?
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela